nes_banner

Flenstilkoblingsfunksjon for demontering av skjøter

Flensforbindelse er å feste to rør, rørdeler eller utstyr på en flensplate, legge til flensputer, og feste dem sammen med bolter.Den avtakbare doble flenskraftoverføringsskjøten kan overføre trykkkraften (blindplatekraften) til de tilkoblede delene og kompensere rørledningsfeilen, og kan ikke absorbere den aksiale forskyvningen.
Den brukes hovedsakelig til løs hylse av tilbehør som pumper, ventiler, rørledninger osv. Kraftoverføringsforbindelsen er å feste to rør, rørdeler eller utstyr på en flensplate først, legge til flensputer mellom de to flensplatene, og fest dem sammen med bolter for å fullføre forbindelsen.
Kraftoverføringsleddetdemonteringsskjøter delt inn i gjenget tilkoblingsflens og sveiseflens.Den lille lavtrykksdiameteren har en trådflens, og høytrykks- og lavtrykksdiameteren bruker sveisede flenser.Tykkelsen på flensene og diameteren og antall koblingsbolter er forskjellige for forskjellige trykk.

Supply Dismantling Joints from DN100 - 2600mm

Kraftoverføringsleddeter sammensatt av løs hylse ekspansjonsfuge, kort rørflens, kraftoverføringsskrue og andre komponenter.Kraftoverføringsleddet kan overføre trykkkraften til de tilkoblede delene og kompensere rørledningsfeilen, og kan ikke absorbere den aksiale forskyvningen.
Når du installerer kraftoverføringsskjøten, justerer du installasjonslengden på de to endene av produktet og røret eller flensen.Etter at installasjonen og sveisingen er fullført, stram glandboltene diagonalt og jevnt for å gjøre det til en helhet med en viss mengde forskyvning, som kan brukes under arbeidet.Overfør aksialkraft til hele rørledningen.
Kraftoverføringsleddet brukes hovedsakelig til løs tilkobling av pumper, ventiler, rørledninger og annet tilbehør.
Tilkoblingstyper: flenstype, arbeidstrykk: 0,6-1,6MPA, nominell diameter: 100-3200mm, arbeidsmedium: vann, kloakk.Arbeidstemperatur: normal temperatur, tetningsmateriale: NBR, produksjonsstandard: GB/T12465-2002.

Les mer, vennligst besøkwww.cvgvalves.comeller e-post tilsales@cvgvalves.com.Takk skal du ha.

three flanges dismantling joints, MS Harnessed dresser coupling


  • Tidligere:
  • Neste: